Často se nám stává, že ráno ve spěchu nestihneme něco tak úžasného, jako je snídaně.
Overnight oats jsou naprosto báječnou alternativou k dlouho vařené ovesné kaši. Jsou hotové ani ne za 10 minut a vy je pak ráno můžete jen popadnout a běžet.

Stupeň obtížnostiJednoduchý

Porce1 Serving
Čas na přípravu10 minut

 30 g jemných ovesných vloček
 5 g kokosové mouky
 10 g rostlinného proteinu
 chia semínek
 1 lžička holandského kakaa
 12 lžička javorového sirupu nebo kokosového cukru (záleží jak moc sladké chcete)
 ¾ hrníček rostlinného mléka
 2 lžička rostlinného jogurtu

1

Všechny suché ingredience smícháme v uzavíratelné nádobě (já použila sklenici).

2

Poté ohřejeme mléko, aby bylo úplně vařící a přilijeme do vloček.

3

Vše důkladně promícháme, uzavřeme víčkem a dáme přes noc do lednice.

4

Ráno by vločky měly být tuhé, skoro jako upečené. Přidáme do nich jogurt a vytvoříme hladkou směs.

5

Pak už jen přendáme do misky, ozdobíme a můžeme snídat.

Ingredience

 30 g jemných ovesných vloček
 5 g kokosové mouky
 10 g rostlinného proteinu
 chia semínek
 1 lžička holandského kakaa
 12 lžička javorového sirupu nebo kokosového cukru (záleží jak moc sladké chcete)
 ¾ hrníček rostlinného mléka
 2 lžička rostlinného jogurtu

Postup

1

Všechny suché ingredience smícháme v uzavíratelné nádobě (já použila sklenici).

2

Poté ohřejeme mléko, aby bylo úplně vařící a přilijeme do vloček.

3

Vše důkladně promícháme, uzavřeme víčkem a dáme přes noc do lednice.

4

Ráno by vločky měly být tuhé, skoro jako upečené. Přidáme do nich jogurt a vytvoříme hladkou směs.

5

Pak už jen přendáme do misky, ozdobíme a můžeme snídat.

The creamiest overnight oats // snídaně přes noc

Celkem
4
Sdílení

Napsat komentář